6 mars 2022
17:30

Huddinge IF P08:3 div 4

Referat: Spånga IS FK P08 Bas - Huddinge IF P08:3 div 4

Idag spelade vi match på Spånga IP där vi inte spelat på många år. Hur som helst så inleder dagens motståndare Spånga IS piggt. De har ett systematiskt grundspel och är farliga både på kanten och i mitten med sina snabba spelare men de lyckas inte få in bollen i mål då vår backlinje spelar stabilt och när de väl kommer förbi den så agerar vår målvakt för dagen Ozan H. som en mur. I den 14:e matchminuten tar vi ledningen genom Albin K. Första perioden slutar 1-0 till oss.
I den andra perioden så har den ovan nämnda Albin K. målkalas. Han gör en poker, fyra mål i en match, genom att göra mål i den 28:e, 32:a och 35:e matchminuten. Därefter så gick luften lite ur våra motståndare. Vi lyckas göra ytterligare två mål innan slutsignalen ljuder genom Harry P.T. och Mikael A.A. Det var första gången för året då vi inte släppte in några mål och höll nollan mycket tack vare Ozans storartade målvaktsspel.

Slutresultatet blev Spånga IS FK - Huddinge IF 0-6.

Målet: Albin K. 4, Harry P.T. 1, Mikael A.A. 1